КонтактТелефон.

(+389)02 3297 405

Раб. време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00


ЕПошта.

Ki-Pay@kibs.mk

Информации за компанијата

www.Ki-Pay.mk е дел од КИБС АД Скопје
ул. Кузман Јосифовски Питу бр.1
1000 Скопје,
Македонија